Skip links

Esteu pensant en ser pares

Ser pares és una de les decisions més importants que prendràs a la teva vida. Una aventura plena d'amor, aprenentatges i moments inoblidables, però que també comporta reptes i canvis importants.

Share

“Abans d’emprendre aquest viatge, és important reflexionar i preparar-se tant física com emocionalment.”

Avui en dia, portem un ritme de vida que pot dificultar la maternitat. Existeixen diversos factors com, per exemple, l’alimentació, l’estrés i els toxics, entre altres, que poden provocar que la concepció d’un fill sigui més complicada del que mai ens hauríem pogut imaginar. 

Tenint aixó present, és fonamental que, abans de començar a buscar un fill, ens preparem a nivell fisic, mental i emocional per evitar, en la mesura del possible, aquells problemes que obstaculitzen la concepció.

A la Farmacia Maria Cosp us volem ajudar a crear les millors condicions per aconseguir l’embaras. Des de l’Espai Doula posarem a la vostra disposició lota la nostra experiéncia i coneixements en maternitat, lactancia i criança per tal de fer-ho possible.

Tant si esteu pensant en ser pares com si us está costant aconseguirho, valorarem la vostra história i us ajudarem a planificar una estratégia que s’adapti a les vostres necessitats.

Si us voleu preparar d’una manera natural per a una concepció conscient o teniu qualsevol dubte relacional amb la maternitat, la lactáncia o la crian9a, veniu-nos a veure a la farmácia, estarem encantats d’ajudar-vos.

El Pla de Preconcepció consta de diverses etapes:

  1. Valorem l’estat general, la salut, els cicles i l’estil de vida de la persona.

  2. Netegem i detoxifiquem el cos de tots els tóxics perjudicials per a l’embarás als quals estem exposats diáriament.

  3. Consensuem uns hábits saludables basats en l’alimentació i l’exercici i aprenem a escoltar el nostre cos i a tonificar el nostre organisme.

El Pla de Fertilitat inclou el Pla de Preconcepció i una série de pautes que permeten:

  • Ser coherents amb la nostra alimentació.
  • Recórrer a les terápies naturals innócues per al nadó (homeopatía, fitoterápia, terápia i quántica).
  • Entrar en aquesta etapa de la nostra vida de manera plena en tots els aspectes.

Meritxell Casals

Si voleu veure un protocol complert seguiu-nos a Instagram @farmaciacosp55

Explore
Drag