Skip links

Dermo /
cabells

servei integratiu

Equip

La Marta Canals i la Maria Tubau són les nostres expertes en dermo-cosmètica que t'ajudaran a aconseguir la pell que desitges.

Què pots aconseguir amb la nostra ajuda?

Metodologia

Visia

Avaluació de la pell amb metodologia científica VISIA®:

  • L’aparell VISIA realitza fotos amb tres longituds d’ona diferents per avaluar els diferents estrats de la pell i observar el seu estat.
  •  Amb aquesta informació, et proposem un tractament personalitzat i d’alta eficàcia.
  • S’analitzen taques, porus, arrugues, to, flacidesa, raigs UVA/UVB, àrees sensibles, pestanyes i llavis.
  • A més, es pot determinar l’estrès dèrmic i fer un seguiment i control durant els anys.

Avaluació de la pell i el cabell amb metodologia Microcaya®:

  • La càmera Microcaya i l’aparell dermo-analitzador permeten visualitzar, amb gran augment i precisió, l’estat de la pell i del cabell.
  • Això permet afinar molt més amb els tractaments.
  • S’analitza la caiguda del cabell, picors, polls, menopausa, problemes de seborrea, caspa, cuir sec i descamat, irritació i hidratació.

Enfoc integratiu del tractament:

La pell està connectada amb les mucoses del cos, el sistema immunitari i el teixit nerviós. Per això, cal avaluar l'estat general de la persona per determinar la problemàtica de la pell i el cabell.

Des de la Farmàcia Maria Cosp disposem de diferents eines per ajudar-te:

El laboratori de la Farmàcia Maria Cosp està especialitzat en formulació magistral i elaboració de cosmètica natural d'alta gamma.

Elaborem fórmules cosmètiques a mida per a cada persona, tenint en compte l'època de l'any, el tipus de pell i l'estil de vida.

El preparat cosmètic es realitza després d'una avaluació dèrmica amb el sistema VISIA i d'una entrevista personal per comprendre totes les necessitats integratives.

 

La nostra cosmètica natural d'alta gamma està elaborada amb ingredients de primera qualitat i amb els màxims estàndards de seguretat i eficàcia.

Oferim una àmplia gamma de productes per a tot tipus de pells i necessitats.

Contacte

+

Si vols més informació i/o vols demanar cita per fer el teu anàlisi de pell o cabell, posa't en contacte amb nosaltres i t'ajudarem a aconseguir la pell que desitges!

Explore
Drag